У Кропивницькому знайшли дівчину, яку кілька років вважали зниклою безвісти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні вночі, близько 1:00, надійшов виклик, що громадянин виявив в районі Автовокзалу АС-1, на Олександрівському шосе, 18-річну дівчину, яка перебуває в безпорадному стані і не може пояснити, як вона тут опинилася. Патрульні одразу прибули на місце події. Дівчина мала стомлений вигляд, була одягнена по сезону, не могла пригадати своє ім’я, звідки вона і що з нею сталося.

Для встановлення особи, інспектори доправили громадянку до міського відділу поліції. Під час спілкування з патрульними, дівчина згадала, що втекла із Знам’янського психоневрологічного інтернату. У 2014 році дівчина значилася в орієнтуванні, як «безвісти зникла». Наразі їй 18 років.

Патрульні викликали карету швидкої медичної допомоги та спеціалізовану 11 бригаду психоневрологічної допомоги. Дівчину госпіталізували.

Патрульна поліція дякує всім небайдужим громадянам, які повідомили про даний інцидент. Пам’ятайте, вчасний дзвінок на службу 102 може врятувати чиєсь життя або здоров’я. Не будьте байдужими!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар