На Кіровоградщині п’яний чоловік розгулював з гранатою в кишені

На Кіровоградщині поліцейські зупинили нетверезого громадянина, який тримав у кишені предмет, схожий на гранату.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

До того, 9 разів судимий за крадіжки та наркозлочини чоловік потрапляв у поле зору поліції. Цього разу, вміст своїх кишень пояснює як випадкову знахідку. Вилучений предмет у даний час направлено для проведення експертиз. Якщо ж з’ясується, що граната справжня, підозрюваному може загрожувати тюремний строк.

«Подія сталася у Маловисківському районі близько 16-ї години. У ході відпрацювання території поліцейські звернули увагу на 53-річного місцевого жителя, який у нетверезому стані рухався вулицею. Після кількох запитань чоловік дещо знітився, а потім і зовсім припинив підтримувати розмову та робив все можливе, аби піти.

Під час огляду поліцейські з’ясували, що громадянин боявся не даремно. У кишенях його куртки було виявлено предмети, схожі на запал та корпус гранати РГД», – розповів т.в.о начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Вилучене направлено для проведення експертиз. Вирішується питання про внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

1 (1)

2 (1)

3 (1)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар