Звільнений за “Законом Савченко” намагався пограбувати магазин на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські за лічені хвилини затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на продавчиню продуктової крамниці. 30-річна потерпіла, незважаючи на погрози нападника та отримані тілесні ушкодження, відмовилася віддавати гроші з каси та змогла повідомити про подію працівникам поліції. Затримати особу правоохоронцям вдалося менше ніж за 10 хвилин. Нині з чоловіком працюють слідчі.

Повідомлення про розбійний напад на продавчиню торгівельного закладу міста Знам’янки надійшло до поліції по лінії «102». Схвильована потерпіла розповіла, як їй кілька хвилин тому погрожував розправою та вимагав віддати готівку невідомий чоловік. Зловмисник кілька разів «полоснув» жінку ножем по руках та ударив, а коли зрозумів, що даремно витрачає час, з місця події втік.

«Отримавши повідомлення працівники поліції швидко встановили місцезнаходження підозрюваної особи. Раніше судимий громадянин намагався сховатися під залізничним мостом і при собі мав беззаперечні докази, що вказували на його причетність до розбійного нападу. Вилучений ніж буде направлено для проведення експертизи.

Як з’ясувалося, 41-річний чоловік нещодавно за так званим «Законом Савченко» достроково звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж. Родом громадянин із Миколаївської області та, з його пояснень, у місті Знам’янка перебував проїздом», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

1 (18)

2 (13)

Нині вирішується питання про затримання особи у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєння розбійного нападу, відповідно до ч. 1 ст. 187 ККУ, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар