У Кропивницькому затримали зловмисника, який випустив 5 куль у хлопця

© uzhgorod.net.ua

Працівники поліції викрили чоловіка, який наніс вогнепальні поранення жителю Кропивницького.

Під час конфлікту 20-річний потерпілий отримав тяжкі поранення та потрапив до лікарні. Особі, яка підозрюється у скоєнні даного кримінального правопорушення, загрожує до восьми років ув’язнення.

Пригода сталася 30 жовтня близько 2-ї години ночі. До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні було доправлено жителя Кропивницького з тяжкими тілесними ушкодженнями.

«Працівники поліції встановили особу зловмисника. 26-річному місцевому мешканцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрано міру запобіжного заходу», – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що хлопець разом із дівчиною перебували в одному із закладів відпочинку, де посварилися. Супутниця вийшла з приміщення та сіла в автомобіль свого знайомого. Друг почав її наздоганяти.

У машині між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Не довго думаючи, водій дістав із бардачка предмет, схожий на пістолет, та здійснив постріл у бік опонента. Після цього з’ясування стосунків продовжилось на вулиці. Молодший з чоловіків намагався відібрати у старшого зброю, на що у відповідь отримав ще близько 5 пострілів у різні частини тіла.

Зловмисник відразу ж поїхав із місця пригоди. Очевидці події негайно викликали швидку та правоохоронців. За скоєне підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу
поліції Кіровоградської області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар