Біля заправки на Кіровоградщині сталася ДТП. Серед постраждалих – 4-місячна дитина

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, близько 17 години у Кіровоградському районі відбулося зіткнення двох автівок, під час якого постраждали троє людей. Серед травмованих двоє дітей: 13-річний та 4-місячний хлопчики.

За попередніми даними, на 2 кілометрі автодороги «Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя» водій автомобіля «Опель Комбо», повертаючи ліворуч з АЗС, не переконався, що даний маневр буде безпечним для інших учасників дорожнього руху, та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Віваро», котрий рухався головною дорогою.

У результаті аварії постраждали три пасажири автомобіля «Опель Комбо», серед яких 13-річний та 4-місячний хлопчики, яких з травмами різного ступеню тяжкості було доставлено до лікувальних закладів обласного центру.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте взаємоввічливими, уважними та обережними на шляхах! Не порушуйте правила дорожнього руху! Пам’ятайте, що наші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху, лише у наших з вами руках!

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар