Нетверезий зухвалий водій напідпитку “заробив” на три адмінпротоколи патрульних Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, близько 23-ї години, увагу патрульних привернув автомобіль Daewoo Lanos, який їхав вулицею Героїв України без підсвітки номерного знаку. Після зупинки транспортного засобу із салону автомобіля вибіг пасажир і зник у невідомому напрямку, натомість водій спритно пересів на пасажирське крісло.

Всі питання інспектора чоловік ігнорував, поводив себе зухвало і відмовлявся надати посвідчення водія для складання постанови. У 33-річного водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте перевіритися на місці чоловік всіляко відмовлявся, не захотів водій і проїхати до медичного закладу.

Біля водійського крісла патрульні помітили предмет, схожий на зброю. Чоловік не хотів виходити із салону автомобіля і чинив опір працівникам поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На водія склали адмінматеріали за ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції) КУпАП, ч. 6 ст. 121 (Керування транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком), та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Інспектори встановили: водій вже мав протокол за керування у стані сп’яніння, рішення по якому ще не прийнято.

Всього за ніч патрульні виявили двох водіїв, які керували транспортним засобом напідпитку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар