Для школярів Кіровоградського району купували вугілля за завищеною ціною

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Кримінальна відповідальність загрожує чиновникам освіти за порушення тендерного законодавства. Кіровоградська місцева прокуратура викрила факт зловживань на 380 тисяч гривень при проведенні процедури закупівлі вугілля для шкіл та дитячих садочків Кіровоградського району. Розпочато кримінальне провадження.
 
Встановлено, що посадові особи відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації за результатами тендеру уклали договір на поставку кам’яного вугілля в кількості 647 тонн на загальну суму 1,5 млн грн. Однак, у подальшому, чиновники уклали з переможцем закупівлі додаткову угоду, відповідно до якої ціна зросла на 11 %. Таким чином вугілля для освітніх закладів придбали за завищеною ціною, що спричинило збитки інтересам держави в розмірі 380 тисяч гривень.
Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Проведення досудового розслідування доручено слідчим Національної поліції.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар