У кропивничанина вдома знайшли марихуану на суму 300 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У жителя Кропивницького поліцейські вилучили близько 10 кг марихуани, метамфетамін та набої. Наркотичні засоби, «психотропи» і боєприпаси 32-річний мешканець обласного центру зберігав удома. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків.

Як повідомив начальник управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, працівниками оперативно-пошукового відділу було встановлено причетність громадянина до незаконного обігу наркотичних засобів.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка поліцейські виявили марихуану загальною вагою майже 10 кілограмів, вартість якої за цінами «чорного ринку» складає близько 300 тисяч гривень.

Крім того, було виявлено та вилучено психотропну речовину – метамфетамін, а також набої до вогнепальної зброї і кастет.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення зловмисника до відповідальності за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Санкцією статі передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

7 (2) 2 (11) 4 (5) 5 (4) 6 (3)

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар