Судові дебати по справі ймовірного винуватця смертельної ДТП у Кропивницькому не відбулися через відсутність підозрюваного

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олександр Постриганенко під час судового засідання 25.08.2016

Чергове судове засідання у справі Олександра Постриганенка, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, яке мало відбутися сьогодні, 27 жовтня, не змогли провести через відсутність самого підозрюваного.

Олександра Постриганенка, сина колишнього головного податківця області, до Кіровського райсуду не зміг доставити конвой. У конвоїрів начебто виникли проблеми з автомобілем.

Відтак, суддя Кіровського райсуду Євген Романюк оголосив перерву в засіданні до 10:00 15 листопада.

Сьогодні сторони мали розпочати судові дебати, а захист підозрюваного обіцяв надати підтвердження про відшкодування частини матеріальних витрат на лікування потерпілих.

Нагадаємо, 27 червня, водій автомобіля “Citroen” Олександр Постриганенко, ймовірно, перебуваючи напідпитку, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу по вул. Київській, внаслідок чого зіштовхнувся з “Москвичем”. Водій радянського авто згодом помер у лікарні, а 5 пасажирів отримали важкі травми, в тому числі 6-річний хлопчик.

29 червня суддя Ленінського райсуду Андрій Загреба виніс рішення залишити Олександра Постриганенка під вартою строком на 60 діб без права на заставу.

7 липня апеляційний суд відмовив у скарзі захисту підозрюваного, а 25 серпня Ленінський райсуд Кропивницького постановив продовжити термін перебування Олександра Постриганенка під вартою на строк до 28 вересня.

20 вересня суддя Кіровського райсуду Євген Романюк постановив прийняти справу до розгляду, і продовжив перебування обвинуваченого Олександра Постриганенка під вартою сроком на 60 діб.

28 вересня розгляд справи було розпочато, але через неявку у судове засідання адвоката підозрюваного Кричуна та представників обласної лікарні у судовому засіданні було оголошено перерву до 11 жовтня.

11 жовтня суддя Романюк заслухав сторони захисту і обвинувачення, а також самого підозрюваного. Олександр Постриганенко повністю визнав свою вину, але не погодився з сумою, яку він має сплатити постраждалим через заподіяну моральну шкоду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар