На Кіровоградщині шукали вантажівки, які були продані нелегально

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Шахрайській дії, що могли призвести до негативних наслідків для міжнародного іміджу держави, попередила Служба безпеки України спільно з поліцією. Обшуки проводилися і на Кіровоградщині.

Повідомляє прес-служба СБУ.

У 2013 році керівники комерційної структури уклали договір з офіційним представником ВАТ «Мінський автомобільний завод» в Україні на постачання 150 вантажних автомобілів марки МАЗ та причепів до них вартістю понад 15 млн. доларів США. Отримані вантажівки були продані іншим підприємствам, а одержані кошти зловмисники перевели у готівку з використанням підставних комерційних структур та привласнили.

18–19 жовтня ц.р. оперативники спецслужби із залученням фахівців підприємства-виробника провели низку обшуків на автотранспортних підприємствах Хмельницької, Запорізької, Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської та Чернігівської областей. За результатами обшуків вилучено більше 100 вантажівок, що знаходилися у розшуку.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

n_2125_15494410

Поширити:

Залишити коментар:

коментар