На Кіровоградщині іномарка зіткнулася з пішоходом-камікадзе

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Подія трапилася в селищі Приютівці вчора, 22 жовтня. Увечері легковик Renault Kangoo зіткнулася з пішоходом.

Як повідомили “Моїй Олександрії” в поліції, за попередньою інформацією, іномарка їхала по трасі Петрово-Олександрія-Глинськ з Олександрії в Приютівку. У селищі на проїжджій частині знаходилася компанія. Один з чоловіків кинувся на капот, потім – влетів в лобове скло.

Пішохода забрали в лікарню, але обстежити не встигли. Чоловік втік з лікувального закладу. Водій не постраждав, не рахуючи матеріального збитку – у іномарки розбилося лобове скло і погнулися стійка з боку переднього пасажира.

На місці ДТП працювали слідчі. Подію внесли до єдиного реєстру за попередньою статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження) КК України.

Поліції ще треба розібратися, хто винен в аварії. За однією версією водій зачепив пішохода, за іншою – пішоход сам стрибнув на машину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар