У Кропивницькому колишній наркоторговець сьогодні знову попався “на гарячому”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У жителя Кропивницького поліцейські вилучили марихуану та метамфетамін. 29-річний мешканець обласного центру зберігав удома чималу кількість нарковмісних рослин, пристрій для їх вживання та психотропну речовину. За такі дії йому загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.

Як повідомив начальник управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, 20 жовтня за місцем проживання особи було проведено санкціонований обшук. У результаті вжитих заходів працівники оперативно-пошукового відділу виявили у помешканні чоловіка мішки з марихуаною, пристрій для її паління, а також речовину, схожу на метамфетамін.

Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ МВС України.

За результатами дослідження за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Раніше місцевий житель вже був судимий за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

2 (10)

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар