Нелегального мігранта з Камеруну, якого затримали у Кропивницькому, в Україну не пускатимуть три роки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники міграційної служби затримали громадянина Камеруну, який нелегально проживав у Кропивницькому.

У місті Кропивницький під час відпрацювання місць можливого перебування нелегальних мігрантів працівники Кіровського РВ Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в області виявили нелегального мігранта громадянина Камеруну, 1994 року народження. Іноземець проживав без документів, які б підтверджували його легальне перебування на території України, оскільки термін дії його паспортного документа закінчився.

До України іноземець прибув у 2011 році на навчання в одному з вищих навчальних закладів міста Луганськ, продовжив здобувати освіту на Кіровоградщині. У 2015 році чоловік закінчив університет, що давало йому право законно перебувати на території України. Надалі у встановлені законодавством терміни іноземець не звернувся до підрозділів міграційної служби для продовження строку перебування в Україні та не залишив Україну, відповідно був затриманий працівниками Управління ДМС в області.

За порушення правил перебування на території України іноземного громадянина притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відносно іноземця було прийнято рішення про примусове повернення за межі України із забороною в’їзду на три роки.

У результаті проведених спільних заходів працівниками УДМС України в області та співробітниками УСБ України в області громадянин Камеруну поміщений до Чернігівського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають в Україні, для проведення ідентифікації особи та подальшого примусового видворення.

УДМС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар