На Кіровоградщині жінка під час сварки вдарила ножем чоловіка

Ілюстрація

Поліцейські встановлюють причини сварки, під час якої жінка завдала співмешканцю ножових поранень, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

В одному з сіл Голованівського району сімейний конфлікт закінчився для чоловіка отриманням тілесних ушкоджень. Стосовно цивільної дружини потерпілого вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

До відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про доставлення 29-річного жителя населеного пункту з пораненнями грудної клітини та шиї.

«Попередньо поліцейські встановили, що між співмешканцями, які перебували вдома, виникла сварка. Під час з’ясування стосунків 34-річна жінка схопила кухонного ножа і завдала ним декілька ударів чоловіку.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці працюють над збором доказової бази для вирішення питання про оголошення громадянці підозри та обрання стосовно неї міри запобіжного заходу», – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

За вчинене особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар