Поліцейські Кіровоградщини шукали грабіжника, а знайшли – наркомана

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські викрили грабіжника у зберіганні наркотичних засобів та «психотропів». 23-річний чоловік, скориставшись нетверезим станом потерпілого, заволодів його сумкою з грошима в сумі 1500 гривень та мобільним телефоном. Чужі кошти зловмисник витратив на власні потреби, а мобільний телефон розібрав на деталі. Під час вилучення засобу зв’язку вдома в особи працівники поліції виявили речовини, схожі на коноплю та амфетамін.

«У домоволодінні чоловіка було виявлено пластикові пляшки з речовинами зеленого і синього кольору, 2 шприци, скляну колбу. Крім того, під час особистого огляду поліцейські виявили у громадянина пакет із рослинною речовиною, схожою на коноплю, та ще 20 поліетиленових пакетиків, в яких знаходилась кристалічна речовина, зовні схожа на амфетамін. Як пояснив підозрюваний, «психотроп» він виготовляв самостійно для власного вживання. Вилучене направлено на дослідження», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання – до 4 років позбавлення волі.

1 (14)

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар