На Масляниківці господарюють грабіжники: місцеві мешканці б’ють на сполох

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивничани з мікрорайону Масляниківка б’ють на сполох через величезну кількість проникнень у домоволодіння. У четвер, 13 жовтня, о 16:00 активісти мікрорайону організовують зустріч, куди запрошують начальника міського управління поліції, депутатів міської та районної ради на їхньому окрузі, аби привернути увагу до безладу на їхньому мікрорайоні.

Про це Першій електронній повідомив один із активістів – кропивничанин Віталій.

“За два місяці у нас, на маленькій Масляниківці, сталося більше 5 проникнень до будинків. Ледь не щодня у двори людей проникають незнайомі. Деякі мешканці ночами чергують на вулицях – оберігають свої домоволодіння. А деякі – і в двір бояться вийти, коли бачать, що там хтось ходить. Правопорушники навіть не вибирають час, коли господарів не буде вдома. Просто нахабно лізуть. Може бути таке, що люди на другому поверсі сплять, а на першому – по їхньому будинку хтось шастає. Тому ми хочемо привернути увагу правоохоронців, аби на нашому мікрорайоні навели лад і ми могли спати спокійно”, – каже Віталій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар