На Кіровоградщині негода ламає дерева та затоплює присадибні ділянки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом доби 8 жовтня внаслідок погіршення погодних умов у вигляді сильного дощу, який супроводжувався поривами вітру на території Кіровоградської області та м. Кропивницького підрозділі Управління ДСНС проводили роботи по ліквідації наслідків негоди. На запобігання та ліквідацію наслідків негоди залучались 9 одиниць техніки та 38 чоловік особового складу.

О 17:28 по вул. Чекістів, що у м. Олександрія надано допомогу населенню по відкачці дощових вод з присадибних ділянок приватних житлових будинків.

О 17:45 у м. Кропивницький по вул. Волкова було надано допомогу по розпилюванню та прибиранню гілок дерева, яке внаслідок пориву вітру впало перед будинком та заблокувало вхід у під’їзд багаповерхівки.

О 18:06 у м. Світловодськ проводилась відкачка води з присадибних ділянок приватних житлових будинків у мікрорайоні Хмельницький. За допомогою мотопомпи рятувальники відкачали воду з підтоплених ділянок.

О 20:19 повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло від мешканців вул. Попова, що в обласному центрі.  Пожежно-рятувальних підрозділ, прибувши до місця виклику за допомогою мотопомпи відкачав воду з двору біля багатоповерхівки.

О 20:38 по вул. Салганні Піски м. Кропивницького було надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.

Наступне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» о 22:00 від мешканців вул. Мінської м. Кропивницький. На ліквідацію наслідків зливи відразу було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №5 у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. Рятувальники відкачали воду з підтопленої ділянки.

О 22: 43 біля смт Пантаіївки Олександрійського району надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.

О 22:49 у с. Рівне Новоукраїнського району рятувальники надали допомогу по відкачці  води з приватного домоволодіння.

IMG_4001 IMG_3984 IMG_4015

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар