Викрасти похоронний транспорт нетверезому 19-річному жителю Кіровоградщини завадили могили

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські встановили особу підозрюваного в незаконному заволодінні транспортним засобом. Житель Знам’янського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на кладовищі, скоїв угон автомобіля ритуального обслуговування. За скоєне зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

«До відділу поліції надійшли повідомлення про пошкодження пам’ятників на місцях поховань. Поліцейські встановили, що 19-річний місцевий житель разом зі знайомими розпивав алкогольні напої на території кладовища, після чого побачив похоронний транспорт, який виявився незачиненим. Зловмисник завів авто та розпочав рух, але, не маючи навиків керування, пошкодив по дорозі декілька могил. Злякавшись скоєного, хлопець залишив техніку і втік із місця події», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Особі загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар