За неприємні слова кропивничанин отримав від цивільної дружини ножем у живіт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація mukachevo.today

У Кропивницькому поліцейські викрили місцеву жительку, яка завдала тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю. Під час сварки 32-річна жінка нанесла цивільному чоловіку ножове поранення. Потерпілого госпіталізували до лікарні. За вчинене зловмисниці може загрожувати до восьми років ув’язнення.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що до них було доправлено 43-річного місцевого жителя з ножовим пораненням живота.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисницю було викрито та доправлено до відділу поліції для дачі показів, – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.  – Спочатку, щоб відвести від себе підозру, жінка надавала неправдиву інформацію про перебіг подій того дня. Вона повідомила, що поранення чоловік отримав на вулиці від невідомих осіб. Однак, провівши ретельний огляд помешкання, правоохоронці встановили причетність жінки до злочину та вилучили речовий доказ кримінального правопорушення – кухонний ніж. Стосовно викритої особи вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу».

Попередньо встановлено, що вдень за місцем мешкання потерпілий та його цивільна дружина вживали спиртні напої. Раптом між співмешканцями виникла сварка. Чоловік почав словесно ображати жінку, на що у відповідь отримав удар кухонним ножем у живіт.

Зрозумівши, що накоїла, зловмисниця викликала швидку допомогу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 1 (12)

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар