Сутенерка з досвідом влаштувала місце розпусти у кропивницькій сауні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Поліцейські викрили мешканку Кропивницького, яка займалася сутенерством. Жінка працювала в сауні, де і влаштувала місце розпусти. Завітавши до закладу, клієнти могли отримати послуги сексуального характеру дівчат-повій за визначену суму коштів. За такі дії зловмисниці загрожує покарання – від 4 років позбавлення волі.

Під час проведення низки слідчо-розшукових заходів у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, поліцейськими було задокументовано незаконну діяльність особи. У приміщенні сауни працівники поліції виявили кількох чоловіків, яким громадянка запропонувала «відпочити» у компанії дівчат легкої поведінки.

Встановлено, що година таких послуг коштувала відвідувачу 500-600 гривень, з яких половину суми повії віддавали сутенерці. На «роботу» до жінки влаштовувалися мешканки обласного центру, віком від 22 до 30 років.

У даний час вирішується питання про оголошення особі підозри, матеріали справи з обвинувальним актом буде скеровано до суду. За скоєне жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

У 2015 році місцева жителька вже притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

1 (11)

За матеріалами сектору боротьби з і злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар