На Кіровоградщині шестеро в балаклавах пограбували церкву

2 жовтня близько 4-ї години ранку шість осіб у камуфляжі, в масках-балаклавах та рукавичках віджали металопластикове вікно у церкві Християн віри євангельської на вулиці Миколаївській у Бобринці.

Про це повідомляє бобринецька газета “Честь хлібороба”.

У приміщенні липкою стрічкою зв’язали руки і ноги сторожа 1979 року народження (непрацюючого і несудимого). При цьому, йдеться у повідомленні Бобринецького відділу поліції, один із нападників предметом, схожим на пістолет, спричинив сторожу рубану рану голови. Зламавши замок на сейфі в одній з кімнат, вкрали 300 доларів США та зникли у невідомому напрямку.

Сторожа було доставлено в хірургічне відділення Бобринецької ЦРЛ з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рубана рана зводу черепа, забій м’яких тканин обличчя та грудної клітки.

На місці події поліцейські знайшли відбитки рукавичок, на подвір’ї біля церкви — 2 спортивні сумки червоного та чорного кольору з інструментами (викруткою, автомобільними ключами, пасатижами), чоловічими спортивними штанами чорного кольору та камуфляжною курткою.

За словами т.в.о. начальника Бобринецького відділу поліції Валерія Григорчука, наразі триває слідство, злочин кваліфікується як розбійний напад з проникненням у приміщення.

У випадку судового розгляду злочинці можуть бути осуджені на строк від 7 до 12 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар