Кіровоградщина: від падіння в річку автівку врятувала огорожа

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Міст в Новоукраїнці. Фото galleryua.com

Учора, 2 жовтня, близько 3:00 на автівка врізалася в огорожу мосту в м. Новоукраїнка, внаслідок чого травмувалося двоє пасажирів.

Як повідомили Першій електронній в прес-службі БДР УПД ГУНП Кіровоградської області, анонімне повідомлення про ДТП надійшло о  04:50.

“Встановлено, що 2 жовтня близько 03:20 житель м. Помічна (Добровеличківського району, Кіровоградської області)  1994 р.н., керуючи автомобілем DAEWOO Lanos, рухався від с. Рівне. Не врахував безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив зіткнення із огорожою мосту. Внаслідок ДТП постраждали пасажири автомобіля – двоє помічнянців 1992 р.н. Один  отримав перелом правої ключиці, інший – скальповану рану голови. У водія взято кров для проведення біохімічної експертизи на предмет вживання алкоголю, попередньо – тверезий”, -розповіли у прес-службі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар