За крадіжку кукурудзи двом мешканцям Кіровоградщини загрожує до 3 років за гратами

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції встановили особи зловмисників, які викрали з поля більше 250 кг кукурудзи та пошкодили урожай. Двоє чоловіків, 41 та 36 років, здійснили крадіжку качанів із поля одного з господарств. За вчинене їм загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення від інспектора про те, що ним на узбіччі дороги виявлено мотоцикл із кукурудзою у поліпропіленовому мішку.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особи злодіїв. Ними виявилися місцеві жителі. Чоловіки заїхали на поле транспортом, пошкодивши посіви, та викрали урожай злакових вагою понад 250 кілограмів, аби в подальшому використати його у власних цілях», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук

За цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до шести місяців, чи до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар