У пошуку допомоги кропивничанин забув, де ледь не зарізав сусіда

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Своєчасна допомога патрульних врятувала життя чоловікові, якого ледь не зарізав сусід. Сьогодні, 20 вересня, близько 2-ї години ночі, патрульні побачили на вулиці Садовій закривавленого чоловіка з ножем в руках. 44-річний громадянин перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і благав інспекторів знайти чоловіка, якому він наніс численні ножові поранення.

«Я вже одного разу відсидів, більше не хочу. Знайдіть його», – повторював підозрюваний. Втім, конкретне місце вчинення ймовірного злочину вказати не міг.

Як з’ясувалося, чоловік раніше мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство.

Сліди крові привели патрульних до одного із приватних будинків на вулиці Генерала Шумілова. Охоронці порядку опрацювали прилеглу територію і сам будинок. В одній із кімнат, двері якої були зачинені, почули голос людини. Виламавши двері патрульні побачили 42-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. Він був ледь притомний – говорити майже не міг. Потерпілого негайно госпіталізували. Лікарі швидкої зазначають, що саме своєчасна допомога патрульних врятувала життя людині. На даний момент стан потерпілого стабільний.

На подвір’ї патрульні виявили речовину рослинного походження, схожу на коноплю. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар