На Кіровоградщині 80-річна бабуся потрапила під колеса автівки на пішоходному переході

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії учора, 15 вересня, на перехресті вулиць Братської (Калініна) і Перспективної (50 років Жовтня), що біля гуртожитку “Юність”, сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувалась пенсіонерка, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Про це “Олександрійським новинам” повідомили власні джерела.

Так, близько 11:15 години 54-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat”, виконуючи на зазначеному перехресті поворот праворуч з вулиці Братської на вулицю Перспективну у напрямку центрального ринку, не пропустив на “зебрі” 80-річну пенсіонерку, в результаті чого відбулося зіткнення. Бабусю з тілесними ушкодженнями доправили до травматологічного відділення міської лікарні №1. у неї діагностували перелом правого стегна.

Працівники медустанови повідомили про подію правоохоронцям. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар