У Кропивницькому в піцерії отруїлися 9 осіб, у тому числі 3 дітей (ОНОВЛЕНО)

фото tusovka.kr.ua

У Кропивницькому 10 вересня, під час весільного банкету в піцерії «Смачні традиції», отруїлися 9 осіб, серед яких і 3 дітей.

За оперативними даними територіального органу Держпродспоживслужби в Кіровоградській області зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції серед осіб, які 10.09.2016 року перебували на весільному банкеті в піцерії «Смачні традиції» м. Кропивницький.

До інфекційного відділення Добровеличківської центральної районної лікарні з попередніми діагнозами «Харчова токсикоінфекція» та «Харчове отруєння», легкий перебіг хвороби, станом на вчорашній вечір, було госпіталізовано 5 осіб, у тому числі 2 дітей. Сьогодні Держпродспоживслужба повідомила вже про 9 постраждалих осіб, серед яких і 3 дітей.

Фахівцями Держпродспоживслужби 12.09.2016 року проведено санітарно-епідеміологічне обстеження піцерії «Смачні традиції» з відбором проб для лабораторних досліджень.

Станом на 13.09.2016 року протиепідемічні та профілактичні заходи з локалізації та ліквідації спалаху продовжуються.

Ситуaція пеpебувaє нa кoнтpoлі Гoлoвнoгo упpaвління Деpжпpoдспoживслужби в Кіpoвoгpaдській oблaсті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому в піцерії отруїлися 9 осіб, у тому числі 3 дітей (ОНОВЛЕНО)

  1. У меня недавно там сестричка была.тоже было плохо.на следующий день рвала пицой.отстойное заведение.дешовое и плохое.

Коментарі заборонені.