Друга спроба втечі рецидивіста з в’язниці Кропивницького увінчалася успіхом

Вчора, 7 вересня, Перша електронна газета з посиланням на слова нардепа Ігоря Мосійчука повідомляла, що у Кропивницькому втік в’язень.

У прес-службі пенітенціаріїв дану інформацію не підтвердили і не спростували. Старший інспектор прес-служби управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області Анна Бережньова сказала, що вона зараз на навчанні, тому у неї немає часу коментувати дану інформацію.

Колишній керівник Держaвної пенітенціaрної служби Укрaїни Сергій Стaренький підтвердив дану інформацію і повідомив, що це вже не перша спроба ув’язненого покинути стіни СІЗО.

“У Кропивницькому знову надзвичайна подія. З Кіровоградського СІЗО втік засуджений Тичков. Вже два дні як шукають, зразу не доповідали. Найцікавіше те, що засуджений не простий. Саме він у 2013 році намагався втекти з ВК-49 Кіровоградської області на гелікоптері!!!! Тоді тільки диво допомогло його затримати – гелікоптер сів вже в зоні, Тичков вже був у ньому, і тільки ввагання пілота дозволили іх затримати. Тичков має 5 судимостей, дуже небезпечний, активно схильний до втечі. Йому повинна була приділятися максимальна увага і контроль. А кіровоградські “дєятєлі” навіть досі не знають як він втік, два дні чухались. Та той Тичков вже в Криму давно, він має там сталі соціальні зв’язки. А розшук оголошено не було, – написав у Фейсбук Старенький. – Чому ж таке стало можливо?А все тому, що ніхто не робить належних висновків з тих подій, які відбуваються. Три місяці тому вирішили не звертати увагу на бунти та непокори в колоніях? Вирішили зробити вигляд, що все добре? Не буде добре! Це службова недбалість, і не тільки в прапорщика на посту. В першу чергу це недбалість керівників області та Пенітенціарної служби та Мінюсту.  Гнати вас треба поганою мітлою, шановні “фахівці реформатори”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар