На Кіровоградщині викрито махінації у тендері

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прокуратурою викрито посадовців, які забезпечили перемогу у тендері для «найдорожчої» фірми.

Відносно службових осіб відділу освіти Світловодської райдержадміністрації, які забезпечили перемогу у тендері учаснику, із завищеними ціновими пропозиціями, прокуратурою розпочато кримінальне провадження.

Зокрема, Знам’янською місцевою прокуратурою встановлено, що службовці не допустили фірми з вигідними ціновими пропозиціями та з належною матеріальною базою до участі у державній закупівлі послуг з постачання теплової енергії для 6 навчальних закладів району. Внаслідок чого договір було укладено за завищеною ціною з юридичною особою, інтереси якої і лобіювали працівники освіти. До того ж вказане товариство не мало будь-якої матераально-технічної бази, необхідних ресурсів та дозвільної документації для надання зазначеного виду послуг. Як наслідок незаконними діями посадовців завдано шкоди державному бюджету у розмірі 200 тис грн.
Відомості внесено до ЄРДР за ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.
Досудове розслідування триває. Вразі доведення вини чиновникам загрожує до 3 років позбавлення волі.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області              
Поширити:

Залишити коментар:

коментар