До 5 вересня на Кіровоградщині утримається надзвичайна пожежна небезпека

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.

Особливу увагу варто звернути жителям Житомирської, Дніпропетровської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Черкаської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Волинської, Вінницької, Кіровоградської та Полтавської областей, де за прогнозами Укргідрометцентру, до 5 вересня  утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Також вкрай обережними варто бути жителям столиці, де впродовж 2-5 вересня очікується висока (4 класу) пожежна небезпека, та мешканцям Київщини, де до 5 вересня утримається висока (4 класу) пожежна небезпека.

У першу чергу, не випалюйте стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

За матеріалами Урядового порталу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар