Житель Кіровоградщини розгулював по вулиці з пакетом коноплі в руках

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції виявили у жителя області нарковмісні рослини. 31-річний мешканець міста Світловодська раніше вже притягувався до відповідальності за наркозлочини.

Працівники відділу поліції отримали інформацію про те, що на одній з вулиць районного центру перебуває чоловік з пакунком підозрілого вмісту. Поліцейські зупинили перехожого, який в поліетиленовому пакеті ніс рослини, схожі на коноплю, вагою близько 200 грамів.

За словами місцевого жителя, зілля він знайшов у лісосмузі та залишив для власного вживання.

«У даний час зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар