Під час сварки кропивничанка підрізала цивільного чоловіка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

В обласному центрі працівники поліції викрили кропивничанку, яка завдала тяжких тілесних ушкоджень родичу. 44-річна місцева жителька під час сімейної сварки з цивільним чоловіком нанесла йому ножове поранення. За такі дії зловмисниці може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про доправлення 44-річного жителя обласного центру. Медики діагностували у потерпілого проникаюче поранення черевної порожнини.

Виїхавши на місце пригоди, правоохоронці встановили, що ввечері між захмелілим цивільним подружжям виникла сварка, начебто на ґрунті ревнощів. Під час з’ясування стосунків жінка схопила ножа й вдарила ним чоловіка у бік живота.

Добу потерпілий пролежав без надання першої медичної допомоги. Від тяжкої травми чоловікові стало зле і його госпіталізували до лікарні.

«Правоохоронці оперативно встановили особу, причетну до злочину, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Жінка намагалася приховати сліди – вимила та сховала знаряддя злочину і надавала неправдиві свідчення про те, що її цивільний чоловік отримав травми від невідомих осіб на вулиці. Однак правоохоронцям вдалося швидко відтворити реальну картину того вечора й викрити зловмисницю».

Знаряддя злочину – ніж – вилучено та направлено на дослідження.

Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар