Житель Кіровоградщини намагався з підвалу викрасти газові редуктори та шланги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці майна комунальної власності. 43-річний раніше судимий олександрієць, пошкодивши замок у підвальному приміщенні, заволодів двома газовими редукторами, газовим різаком та двома шлангами. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію до відділу поліції надійшло від 65-річного працівника установи. Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили та затримали зловмисника, коли він намагався реалізувати викрадене. Речові докази вилучено. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Максим Труш.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу.

 

За матеріалами

Олександрійського відділу поліції

Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар