За незаконне зберігання зброї рецидивісту з Кіровоградщини посилили покарання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За послідовної та принципової позиції прокуратури області раніше неодноразово судимому мешканцю Світловодського району, якого визнано винним у незаконному зберіганні зброї, призначено реальний термін покарання.

Так, прокуратурою у апеляційному порядку оскаржено вирок суду першої інстанції, яким чоловіка було визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та призначено покарання у виді штрафу (510 грн).
Застосоване покарання на думку прокурора є недостатнім, так як він умисно вчинив тяжкий злочин у сфері незаконного обігу бойових припасів, при цьому перебуваючи на іспитовому строку, раніше неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів, однак жодних висновків зі своєї протиправної поведінки не зробив.
Зважаючи на викладене у апеляції прокурор наполягав на призначенні чоловікові остаточного покарання у виді 3 років і 1 місяця реального позбавлення волі. На даний час, апеляційну скаргу прокуратури задоволено в повному обсязі.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             
Поширити:

Залишити коментар:

коментар