На Кіровоградщині чоловік посварився зі знайомим і розстріляв його з рушниці

Ілюстрація

На Кіровоградщині поліцейські з’ясовують обставини конфлікту, під час якого мешканець Новоархангельська поцілив із рушниці у знайомого.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Потерпілого вдалося врятувати завдяки оперативному реагуванню з боку працівника відділення поліції. Слідчий Віталій Тарахтій, перебуваючи неподалік від місця події, за підтримки громадян на приватному автомобілі якнайшвидше доправив тяжко травмованого чоловіка до лікувального закладу. Після допомоги медиків потерпілий отримав шанс на життя. Підозрюваний у скоєнні даного кримінального правопорушення нині дає пояснення слідчим. За скоєний замах на вбивство йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Пригода сталася у неділю близько 23-ї години в селищі Новоархангельськ Кіровоградської області. 62-річний місцевий житель, повертаючись додому після полювання, зустрів знайомого, з яким раніше неодноразово сварився. За попередніми даними, чоловік у ході конфлікту вхопив мисливську рушницю та здійснив кілька пострілів. Один з них із близької відстані поцілив 59-річному потерпілому у живіт.

«Почувши постріл неподалік себе, лейтенант поліції Віталій Тарахтій вже за хвилину був на місці пригоди. Тяжко поранений стікав кров’ю і докладав неймовірних зусиль, аби не знепритомніти від больового шоку. У даній ситуації було зрозумілим, що життя людини «висить на волосині», тож, не втрачаючи дорогоцінних хвилин, поліцейській зупинив легковий автомобіль та попросив водія про допомогу у транспортуванні», – розповіла т.в.о. начальника слідчого управління поліції Кіровоградської області Вікторія Босонченко.

Дорогою до лікарні рятівники встигли попередити медиків про пригоду. На момент прибуття пацієнта, медичні працівники були готові до негайного оперативного втручання. Врешті чоловіку пощастило вижити.

Щодо його кривдника працівниками Новоархангельського відділення поліції розпочато кримінальне провадження ч. 2 ст. 15 Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 115 ККУ (замах на вбивство). За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до На Кіровоградщині чоловік посварився зі знайомим і розстріляв його з рушниці

  1. Очевидці в Новоархангельску говорять,що потерпілий від стрілянини О.Бершадський перед стрілялниою дуже побив Ансецького, і на дорозі бив, і в машину до нього залазив і бив його, кидав ним об бардюру. Аж той тоді знесилений та побитий вистрелив в О.Бершадського. Серед населення Ансецького поважають люди, що він ніколи не проявляв ніякої агресії та допомагав людям, завжди підвозив сусідів.

  2. А я чув, що люди говорять,що Ансецький звинуватив потерпілого що О. Берщадський нагуляв дитину з молоденькою дівчиною( яка в діти йому годиться) та кинув. Жінка його вигнала за цей вчинок з дому. Мало того, що кинув цю дівчину, та й ше дитина дуже хвора народилась( не чує і не говорить).Така ж само хвора, як вже є одна дитина в О.Бершадського. Спортив дівчині життя.

Коментарі заборонені.