В Олександрії пожежники не змогли заїхати у двір через припарковані автівки

умовне зображення

В Олександрії пожежні, які прибули за викликом, не змогли заїхати у двір через припарковані автівки.

Про це пише Моя Олександрія.

Повідомлення про загорання електропроводки в одній з квартир по вулиці Перспективній (50 років Жовтня), 44 надійшло вранці сьогодні, 16 серпня.
Рятувальники оперативно відреагували на сигнал, але пожежна машина не змогла під’їхати до будинку через припарковані автомобілі, повідомив начальник Олександрійського міськрайонного відділу ДСНС Дмитро Колесник.

“Реально, вони туди дійсно не змогли заїхати. Слава Богу, що це була пожежа без подальшого поширення вогню”, – розповів Колесник. – “Рятувальники намагалися потрапити у двір з двох сторін, але це не вдалося, після чого пішли в під’їзд з вогнегасниками”.

Подія трапилася біля центрального ринку. У зв’язку з ситуацією, яка склалася, місцеві жителі знову говорять про стару проблему. За словами мешканки будинку Марини Шевченко, ситуація з припаркованими машинами спостерігається шість разів на тиждень.

“Автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху перепиняють в’їзд у двори на вулиці 50-річчя Жовтня, 44, 44А, 42”, – каже Шевченко. – “Проблема постійна. Ми, мешканці, намагаємося не давати паркуватися в цьому місці, але встежити неможливо, та й не всі водії адекватно реагують на прохання “.

За словами мешканців, тут паркує свій коричневий “Вольво” і директор центрального ринку Юрій Ніс, що взагалі не вписується ні в які рамки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар