На Кіровоградщині зловмисник розбирав залізничне полотно

На Кіровоградщині поліцейські встановили особу зловмисника, який через наміри збагатитися «розбирав» залізничне полотно.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

За передніми даними, 33-річний громадянин, мешканець одного з сіл Добровеличківського району, використовуючи слюсарні інструменти, за кілька ночей демонтував близько 900 одиниць металевих деталей рейкових скріплень (підкладок і костилів). Врешті, підозрюваного викрили поліцейські, коли той спробував «збути» недешеві деталі за ціною у рази нижче від справжньої вартості.

З початку червня і до липня цього року до Добровеличківського відділення поліції надійшло кілька заяв про крадіжки металу з об’єктів залізничного транспорту. Сума збитків, навіть без урахування витрат з монтажу, склала кілька десятків тисяч гривень. Завдяки пильності працівників залізниці, аварії не було допущено. У подальшому до пошуків злодія долучилися поліцейські.

У результаті проведених слідчо-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився непрацюючий місцевий житель.

По даному факту розпочато кримінальні провадження за ч. 1 та 2 ст. 185 «Крадіжка», ч. 1 ст. 277 «Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів» Кримінального кодексу України.

За ці дії особі тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар