Двоє жителів жителів Черкащини сядуть на 8 років за побиття пенсіонера з Кіровоградської області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

8 років за ґратами проведуть два жителі Уманщини, які здійснили розбійний напад на пенсіонера.

За принципової позиції Новоукраїнської місцевої прокуратури вироком суду визнано винними 55-річного та 32-річного жителів Уманського району Черкаської області у вчиненні злочину за ч.3 ст.187 КК України (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло).

Встановлено, що вказані громадяни вночі 18 жовтня минулого року  проникли в будинок 70–річного мешканця  с. Липняжка Добровеличківського району та зв’язавши ременем руки по черзі наносили йому удари металевими предметами у різні частини тіла, спричинивши таким чином легкі тілесні ушкодження. Заволодівши грошима та побутовою технікою чоловіка на суму близько 3 тис грн, зловмисники зникли з місця злочину.
У ході досудового розслідування кримінального провадження правоохоронцями фігурантів злочину було затримано, судом їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Крім того, процесуальним прокурором вжито всіх необхідних заходів до відшкодування завданих збитків потерпілому.
Суд призначив розбійникам покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             
Поширити:

Залишити коментар:

коментар