В Олександрії викрали 50 тисяч з терміналу

На Кіровоградщині працівники поліції затримали чоловіка, який викрав майже 50 тисяч гривень із терміналу.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області.

Зловмисник пошкодив кришку пристрою, витягнув касети з грошима та зник у невідомому напрямку. Протягом кількох годин поліцейські розшукали крадія та вилучили у нього частину готівки. За скоєне злодію загрожує до 6 років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку до Олександрійського відділу поліції надійшло зранку 4 серпня. Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою для встановлення всіх обставин події. Як з’ясувалося, невідомий проник до приміщення одного з вокзалів міста та шляхом злому терміналу заволодів коштами у сумі 48 950 гривень.

«Вже за декілька годин, у результаті проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали зловмисника. Ним виявився 27-річний житель одного з сіл району, який вже тричі потрапляв на лаву підсудних за вчинення крадіжок та шахрайства», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Більшу частину викрадених коштів працівники поліції вилучили, а решту крадій встиг витратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар