Як учора у Кропивницькому боролись із негодою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

3 серпня у м. Кропивницькому спостерігалося погіршення погодних умов у вигляді сильного дощу. Рятувальники надавали допомогу водіям, яких злива застала у дорозі, власникам приватних домоволодінь та комунальним службам.

Зокрема, по вул.Островського та Вокзальній рятувальники відбуксирували з ускладненої ділянки дороги на безпечну маршрутний мікроавтобус з пасажирами та 3 легкових автомобілі. Для запобігання заторам до чергування на ускладнених ділянках автошляхів по вул. Михайлівській, Островського та Вокзальній залучалося 5 одиниць техніки Управління ДСНС.

Крім цього, у приватному секторі працівники пожежно-рятувальних підрозділів відкачали дощову воду з 1 подвір’я, 2 підвалів та 5 присадибних ділянок. По вул. Попова рятувальники відкачали 20 м.куб води з подвір’я дев’ятиповерхового житлового будинку. Одночасно по вул.Шатила надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину. Для проведення зазначених робіт залучалося 6 одиниць техніки.

Нагадаємо, 2 серпня, гроза поламала 5 дерев, прибирати які довелося рятувальникам. А у  центрі міста пройшов сильний дощ із градом. Подекуди розмір граду сягав сливи.

 IMG_7733 IMG_7766 IMG_7764

Пресс-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар