На Кіровоградщині поїзд збив вантажівку. Водій загинув

26 липня 2016 р. внаслідок зухвалого порушення Правил дорожнього руху на регульованому переїзді перегону Седнівка – колійний пост 103 км (Кіровоградська область) загинув водій автомобіля ГАЗ – 3309.

Про це повідомляє прес-служба регіональної філії “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”.

Водій автомобіля виїхав на переїзд, ігноруючи заборонне показання світлової сигналізації та роботу звукової сигналізації, де був збитий поїздом. Поїзд рухався зі швидкістю 50 км/год.

Трагедія сталася на регульованому залізничному переїзді без чергового працівника. Біля залишків автомобіля було знайдено мобільний телефон по якому розмовляв загиблий, перетинаючи колію.

 У 2016 році в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» це вже 11-й випадок ДТП на переїзді та другий загиблий водій.

Одеські залізничники вкотре нагадують водіям, що неуважність та помилки при керуванні автотранспортним засобом на залізничному переїзді загрожують життю та здоров’ю не тільки водія, а його пасажирів. Саме тому відповідальність та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар