У Кропивницькому судитимуть підозрюваного у педофілії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням мешканця м. Кропивницький у розбещенні неповнолітньої дитини -повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 156 КК України скеровано до Ленінського районного суду м. Кіровограда. Встановлено, що на початку травня чоловік напав на малолітнього хлопчика, у під’їзді будинку. Напад зафіксовано камерою відеоспостереження. Вказана подія набула широкого розголосу у соцмережах та електронних ЗМІ.
Слухання справи у суді відбуватимуться у закритому режимі. У випадку доведення вини, обвинуваченій особі загрожує покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Нагадаємо, користувачі мережі Фейсбук повідомляли про напад педофіла на дитину, який стався 4 травня ввечері. 7-річний хлопчик повертався з магазину і в під’їзді свого будинку потрапив до рук нападника.

Про це, зокрема,  пише у Фейсбуці Максим Сінченко:

Безымянный

Як повідомили Першій електронній газеті в ГУ Нацполіції в Кіровоградській області, інформацію, оприлюднену в соцмережі, правоохоронці взяли до відома і наразі перевіряють, чи дійсно був факт нападу і  встановлюють особу підозрюваного.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар