У Кропивницькому на автобусній зупинці вбили 22-річного юнака

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В обласному центрі поліцейські розкрили вбивство місцевого жителя. На зупинці громадського транспорту, під час з’ясування стосунків, 24-річний чоловік ударив ножем знайомого. Внаслідок отриманої травми потерпілий помер. Особу, причетну до кримінального правопорушення, затримано. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Пригода сталася на вихідних. До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із зупинок. Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції виявили тіло 22-річного потерпілого з ножовим пораненням.

«Менш ніж за добу правоохоронці затримали зловмисника, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Знаряддя злочину – ніж – чоловік викинув у річку. У даний час вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу».

Попередньо встановлено, що до трагічної події місцевий житель спілкувався по телефону з родичем зловмисника. Під час розмови між чоловіками виникла суперечка, вирішення якої вони продовжили пізно ввечері на зупинці. Підігріті алкоголем, учасники конфлікту почали битися, один із них дістав ножа й наніс ним удар опоненту в область живота. Потерпілий від отриманого поранення помер на місці пригоди до приїзду швидкої медичної допомоги.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар