Житель Кіровоградщини сяде на 10 років за вбивство своєї матері

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області, підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень матері, заарештовано. За попередніми даними, подія сталася під час сімейної сварки у ході розпиття алкогольних напоїв потерпілою та її сином. 31-річний чоловік наніс родичці декілька ударів. Від отриманих травм вона померла до приїзду лікарів. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 10 років ув’язнення.

24 липня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника швидкої допомоги про те, що за місцем проживання виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

«У ході проведення перевірки працівники поліції встановили, що в той день 52-річна громадянка розпивала алкоголь разом із родичем. Після випитого між ними виникла сварка, в результаті якої син завдав декілька ударів матері, від чого вона знепритомніла. Перелякавшись, чоловік викликав швидку допомогу, але лікарі констатували смерть жінки», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Світловодського відділу поліції

ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар