У Кропивницькому чоловік убив свою 19-річну дружину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Поліцейські затримали громадянина, якого підозрюють у вбивстві родички. 25-річний чоловік завдав дружині, з якою вони певний час уже не жили разом, кілька ножових поранень. Від отриманих травм 19-річна потерпіла померла у лікарні. За вчинене зловмиснику загрожує покарання від 7 до 15 років ув’язнення.

Уночі 25 липня до Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у дворі однієї з багатоповерхівок чути жіночі крики про допомогу.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили потерпілу з тілесними ушкодженнями у кількох ділянках тіла. Каретою швидкої, що прибула за викликом, жінку було госпіталізовано до обласної лікарні, але врятувати її не вдалося.

Правоохоронці встановили, що пізно ввечері місцева жителька зустрілася з колишнім чоловіком, який приїхав у гості до родича в обласний центр. Під час розмови, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він згадав негаразди сімейного життя та ножем ударив жінку кілька разів.

Свідками з’ясування стосунків між колишнім подружжям стали випадкові перехожі, які і зателефонували у поліцію та викликали швидку.

Побачивши сторонніх, зловмисник утік із місця скоєння злочину. Поліцейські розшукали чоловіка в одному з районів області, де він зараз мешкав, та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Вирішується питання про оголошення громадянину повідомлення про підозру.

 

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції

ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар