У жителя Кропивницького знайшли наркотики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції вилучили у чоловіка наркотичний засіб. Поліцейські отримали інформацію щодо причетності 37-річного мешканця обласного центру до незаконних дій, пов’язаних із наркотиками, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

Як повідомив начальник 4 територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, 22 липня під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіка вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – концентрат макової соломи та пристрій для паління із залишками марихуани.

Речовини направлено на дослідження.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі.

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо до працівників поліції за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар