Після нічної бійки жителя Кропивницького забрали до лікарні з травмою голови

На вихідних в одному з центральних розважальних закладів міста побилися чоловіки. Зловмиснику, який завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень, оголошено підозру. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

27-річний житель Кіровоградського району, перебуваючи в одному з розважальних закладів в обласному центрі, під час сварки ударив місцевого мешканця по голові, спричинивши йому тяжкі травми. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

18 липня до Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про доставлення потерпілого.

«Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері 48-річний чоловік розпивав алкогольні напої в одному з кафе, де у нього виник конфлікт з іншим відвідувачем, який теж перебував у стані сп’яніння.

Під час сварки молодший завдав старшому удару в голову, від чого потерпілий знепритомнів. Каретою швидкої його було доставлено до лікарні, але він відмовився від госпіталізації. Втім згодом чоловіку стало зле і йому довелося звернутися за медичною допомогою», – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зловмиснику оголошено про підозру, вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Раніше чоловік був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар