Учора у Кропивницькому не розминулись автівка та мотоцикл

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 20 липня, по вул. Вокзальній (поблизу дитячої стоматполіклініки) у Кропивницькому о 16:40 не розминулись автівка та мотоцикл.

Як розповіли Першій електронній у прес-службі патрульної поліцій Кропивницького, водій автівки OPEL Astra (жінка 1979 р.н) рухалась по вул. Вокзальній. Мотоцикліст 1984 р.н. їхав зі сторони автовокзалу. Патрульні відразу перевірили жінку на алкогольне сп’яніння – нуль проміле. Також провели експертизу на наявність наркотичних препаратів у крові – результату очікуватиму три дні. Варто відзначити, що жінка відмовлялася проходити цей тест.

“Наразі важко сказати, хто спричинив ДТП. Коли патрульні прибули на місце події, свідків не було. Справою зараз займаються слідчі”, – зазначили у прес-службі.

Від зіткнення автівка майже не постраждала – тільки колесо. Мотоцикт же разом із водієм постраждали більше – чоловіка госпіталізували із травмами шиї.

Нагадаємо, минулого тижня у селі Попельнасте Олександрійського району розбився насмерть мотоцикліст. А наприкінці червня поблизу супермаркету “Фуршет” (на 101-у мікрорайоні, пров. Університетський) у Кропивницькому від сильного удару мотоцикліст перелетів через автівку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Учора у Кропивницькому не розминулись автівка та мотоцикл

  1. А сьогодні, 21.07.2016, знову мотоцикл і автівка не розминулися, на Волкова, біля транспортних воріт обласної лікарні

Коментарі заборонені.