В Олександрії намагалися викрасти металевий паркан

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Двох олександрійців викрито у крадіжці майна комунальної власності. Чоловіки, віком 31 та 30 років, викрали частину металевої огорожі на одній з вулиць міста. За вчинене їм загрожує до 3 років позбавлення волі.

Повідомлення до відділу поліції надійшло від 45-річного місцевого жителя. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин справи.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники поліції вже за годину встановили особи зловмисників, коли вони намагалися реалізувати викрадене. Металевий парапет вилучено», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту строком на 6 місяців чи до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами

Олександрійського відділу поліції

ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар