На Кіровоградщині працівник залізниці крав мідь із реактора електровозу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції встановили зловмисника, який викрадав запчастини із залізничної техніки. Ним виявився житель міста Знам’янки, працівник залізниці. Своїми діями чоловік спричинив матеріальної шкоди на суму більше ніж 10 тисяч гривень. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До відділу поліції надійшло повідомлення від дирекції підприємства про крадіжку металевих запчастин електровозу.

«Правоохоронці встановили причетність до злочину 46-річного робітника. Протягом трьох тижнів, під час чергування, чоловік викрадав мідну обмотку від серцевини зладжувального реактора електровозу, яку у подальшому продавав. У даний час працівника звільнено», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або до п’яти років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар