Кропивницькі патрульні «на гарячому» затримали ґвалтівника

Ілюстративне фото

Сьогодні, 15 липня, близько 3-ої години ночі патрульні отримали повідомлення про те, що людина потребує негайної допомоги. Прибувши за вказаною адресою на вулицю Степняка Кравчинського, побачили 48-річну жінку, яка розповіла, що її зґвалтував та пограбував невідомий чоловік. За словами потерпілої, ґвалтівник забрав у неї особисті речі, ключі від квартири, гроші у сумі 100 грн та мобільний телефон.

Про це повідомляє прес-служба ППК.

Дізнавшись прикмети насильника, патрульні впізнали в ньому 18-річного молодика, з яким спілкувалися годиною раніше. Тоді на службу 102 надійшло повідомлення від дівчини, у якої була конфліктна ситуація з нетверезим хлопцем. Патрульні виїхали на місце, розібралися в ситуації та провели з нетверезим дебоширом профілактичну бесіду, а також записали його особисті дані. Той пообіцяв піти додому.

Відтак, маючи номер телефону та адресу проживання, патрульні затримали підозрюваного майже миттєво. Постраждала упізнала свого кривдника. Жінку доставлено до лікарні для проведення судово-медичної експертизи.

Справа передали слідству.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар